Deelnemersinformatie

(Deelnemers)informatie Schelfhorstpark Winterloop.


Starttijden:

11:00 uur: 2km Kids Run

11:30 uur: 4 kilometer loop

12:30 uur: 10 kilometer loop


Inschrijven:

Online inschrijving is mogelijk tot 1 dag voor de wedstrijd. Na-inschrijving is mogelijk tot een 45 minuten voor de te lopen afstand bij het secretariaat in Huize Friso nabij de start locatie. Betaling á contant of via QR-code.


Startbewijs:

Na online inschrijving ontvang je een bevestiging per mail. Dit is tevens je afhaalbewijs van het startpakket. Het startpakket wordt NIET thuisgestuurd maar moet worden afgehaald bij het secretariaat in Huize Friso nabij de start locatie. Het pakket bevat het startnummer, veiligheidsspelden, een tijdregistratie-chip en tyraps.


Bereikbaarheid:

Het secretariaat en de start-/finish locatie bevinden op en nabij het Schelfhorstpark en zijn met openbaar vervoer, auto en fiets goed bereikbaar! Zie hiervoor Reis plannen


Kleedruimte:

Bij het secretariaat in Huize Friso nabij de start locatie is mogelijkheid de laatste hand aan de kleding te leggen en van de toilet gebruik te maken. Er zijn geen kleedkamer of mogelijkheden om te douchen. Er is geen gelegenheid tot bewaakte afgifte van kleding aan de start. 


Eten en drinken:

Op het evenemententerrein is er koek en zopie. Er kan afgerekend worden á contant of via een QR code.


Herinnering:

Alle deelnemers ontvangen een herinnering aan het evenement. De snelste 3 per afstand krijgen daarnaast nog een prijs. 


Leeftijd bij deelname:

Deelname aan de KidsRun is tot 13 jaar. Ouders kunnen met de kleinsten meelopen indien gewenst. De 4 en 10 kilometerloop is voor deelnemers van 13 jaar of ouder.


Medische post:

Er is ook een medische post waar eerste hulp kan worden verleend. Heb je hulp nodig of kun je onverhoopt niet meer verder: wandel of loop dan in een rustig tempo door naar de eerstvolgende verzorgingspost. Hier word je door medewerkers van het Rode Kruis opgevangen. Het is alleen in noodgevallen mogelijk om op willekeurige plaatsen langs het parcours opgehaald te worden.


Tijdsregistratie:

De tijdsregistratie op alle afstanden vindt plaats met tijdregistratie-chips. Je tijd wordt alleen  geregistreerd indien je met deze chip loopt. Deze maak je met tyraps van aan je schoen en ze moeten direct na de finish worden ingeleverd bij de organisatie.


Uitslagen:

Alle uitslagen wordt zo snel mogelijk na afloop van het evenement gepubliceerd op deze website en uitslagen.nl.


Verzorging:

Bij binnenkomst van ieder looponderdeel is sportdrank en fruit verkrijgbaar. Tijdens de loop is er geen verzorgingspost aanwezig.


Vrijwilligers:

Voor de organisatie van De Schelfhorstpark Winterloop werken we samen met veel vrijwilligers en sponsoren. Alleen dankzij de enthousiaste medewerking van deze vrijwilligers en sponsoren kan dit evenement tot een succes worden gemaakt. 

Wil je ook vrijwilliger worden of wil je sponsor worden van de “Schelfhorstpark Winterloop”, stuur een e-mail naar schelfhorstwinterloop@gmail.com


Veel plezier bij de Schelfhorstpark Winterloop namens Stichting Schelfhorstpark